Hasznos linkek:

2012. január 15., vasárnap

Allas.ma: Marketing asszisztens

Allas.ma
Marketing asszisztens
Jan 15th 2012, 02:34



Studerar du till Civilekonom med inriktning mot marknadsföring eller på IHM och är intresserad av ett utmanande projektuppdrag? Vi på Adecco, Office & HR, ger dig möjligheten att utvecklas i en spännande miljö på det internationella företaget Abba Seafood.



Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att genomföra två intressanta projektuppdrag. Det första består i att göra en kartläggning och analys av ett marknadssegment. Utifrån din analys arbetar du sedan fram ett konceptutvecklingsförslag som ska möta de affärsmöjligheter som du har identifierat. I det andra uppdraget ska du kartlägga och analysera för- och nackdelarna med olika distributionssätt till dagligvaruhandeln. I projekten kommer du att rapportera till Abba Seafoods strategiska Försäljningschef för Dagligvaruhandeln samt företagets Affärschef för ICA.



Uppdragen är på heltid under 8 veckor med start den 1 februari. Det finns också möjlighet att genomföra uppdragen på deltid under 12 veckor.



Vem trivs här?

Du som är i slutet av eller nyligen har avslutat dina studier som civilekonom med inriktning mot marknadsföring eller på IHM finner här ett utmanande projektuppdrag som ger meriterande arbetserfarenhet.



Som person är du målorienterad, orädd och bra på att genomföra projekt. Du har förmågan att snabbt analysera och strukturera information. Det är också viktigt att du har lätt för att kommunicera då du kommer at ha kontakt med många aktörer på marknaden. Ett krav är att du innehar körkort, och självklart brinner du för försäljning och marknadsföring!



Vad erbjuder vi?

Abba Seafood är Nordens ledande leverantör av förädlad mat från havet. Deras välkända produkter har en hög kvalitetsimage och är klart marknadsledande. I Sverige är deras främsta varumärken Abba och Kalles Kaviar, men de tillverkar även favoriter som Grebbestads ansjovis och Kung Gustaf Brisling. Företaget har ca 350 anställda och omsätter ca 1.2 miljarder kronor. Abba Seafood ingår sedan 1995 i Orkla Brands som är Nordens ledande livsmedelskoncern.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas inom kort och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Helena Åhs på tel: 031-725 45 09.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions