Hasznos linkek:

2012. január 22., vasárnap

Allas.ma: Projekt mérnök

Allas.ma
Projekt mérnök
Jan 22nd 2012, 02:35



Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco Umeå söker för uthyrning till en av våra kunder en projektadministratör med utbildning inom maskinteknik.



Arbetsuppgifter

Arbetet är uppdelat i två delar där cirka 50 % av rollen kommer vara en stödjande roll åt projektledaren med diverse arbetsuppgifter: så som avstämningar, dokumentation, blankettuppdateringar, uppföljning av projektetets plan och utfall genom en nära kontakt med andra aktörer inom projektet. Den andra delen av rollen kommer innebära diverse olika ingenjörsuppdrag varpå det ställer krav på examen från maskiningenjörsutbildning.



Vem trivs här?

Du som söker är initiativrik, stimuleras av utmanade arbetsuppgifter och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du utåtriktad och har lätt för att kommunicera.



Utbildning & Erfarenhet

Utbildad maskiningenjör.

Goda kunskaper i Excel och Powerpoint

Arbetet kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Övrigt

Heltid.

Uppdraget ska påbörjas omgående.



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker urvalsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån. Registrera både CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Konsultchef Malin Strandlund tel: 070 678 55 00


Vid frågor angående registrering av CV på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions