Hasznos linkek:

2012. január 22., vasárnap

Allas.ma: Logisztika, szállítmányozás

Allas.ma
Logisztika, szállítmányozás
Jan 22nd 2012, 02:35

Flexibel Resursplanerare sökes till företag inom järnvägssektorn!



Är du intresserad av att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter i en bransch som har framtiden för sig? Vi på Adecco Office & HR ger dig möjligheten till detta då vi nu söker en resursplanerare till Infranord.



Hur ser din arbetsdag ut?

Som resursplanerare ingår du i ett team som på uppdrag av planeringschefen ansvarar för regionens operativa och taktiska resursplanering av personal och maskiner. Du kommer således att resursplanera både högaktuella projekt och planerade projekt som ligger längre fram i tiden. I rollen som resursplanerare ingår att kritiskt granska inkomna resursbehov och sedan föreslå alternativa resurslösningar i form av beslutsunderlag till planeringschefen. Rollen innebär mycket kontakt med lokala resurschefer, platschefer och arbetsledare, vilket inbegriper regelbundna resor till verksamhetsorter inom västra Sverige. I rollen ingår även kontakter med externa leverantörer av personal och maskiner samt att efter företagets behov beställa externa resurser och sedan kontrollera att ingångna avtal följs. Du kommer att rapportera till planeringschefen samt dessutom ersätta planeringschefen vid behov.



Uppdraget är på heltid med start snarast, varaktighet löpande. Placering är i Göteborg. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos Infranord.



Vem trivs här?

Har du kunskap om och erfarenhet av projektledning, resursoptimering och/eller produktionsekonomi kommer du att känna dig bekväm med arbetsuppgifterna. Har du även en högskoleingenjörsutbildning, erfarenhet från järnvägsbranschen eller från ett annat entreprenadföretag är det meriterande, dock inga krav. Då tjänsten innebär en del resor, uppskattningsvis en gång i veckan, är körkort ett krav. Är du bekant med Ms Project kommer du att ha lätt för att sätta dig in i arbetet.



För att passa för tjänsten bör du vara analytisk, strukturerad och organiserad. Viktigt är också att du är kreativ, flexibel och lösningsfokuserad. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det av största vikt att du är socialt utåtriktad, kommunikativ och stresstålig. Ett stort personligt engagemang och lojalitet är andra nyckelegenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.



Vad erbjuder vi?

Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. De underhåller och moderniserar dagens järnvägar samt utvecklar och bygger spåret mot framtiden. Infranord har 3 000 medarbetare som finns över hela landet. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Infranord erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro. För att få veta mer om företaget så går du in på www.infranord.se



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att kunna vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas snarast och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Helena Åhs på tel: 031-725 45 09.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommenatt söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions