Hasznos linkek:

2011. december 18., vasárnap

Allas.ma: Vill du arbeta med förändringsarbete

Allas.ma
Vill du arbeta med förändringsarbete
Dec 18th 2011, 02:36

Vill du arbeta med förändringsarbete på ett internationellt företag? Då kan vi på Adecco Linköping erbjuda dig en möjlighet att arbeta som projektledare tillsammans med intressanta människor i en kunskapsintensiv miljö!



Hur ser din arbetsdag ut som teknisk projektledare?

Din roll är att arbeta som projektledare vilket innebär att du kommer att leda ett förändringsarbete i en nyligen sammanslagen enhet. Ditt arbete innebär att utröna hur enheten framåt kan arbeta mer agilt och Lean, samt utreda hur företagets kunder kan stöttas att arbeta därefter. I din roll kommer du att samla upp befintlig kunskap för att kunna driva förändringsarbetet framåt.



Vem trivs som teknisk projektledare?

Du som trivs i projektledarrollen har en examen som ingenjör eller liknande och som person är du ambitiös och driven. Din långa erfarenhet av att arbeta som projektledare i förändringsprojekt gör att du har goda förutsättningar att klara arbetet på ett bra sätt. Din tekniska bakgrund och erfarenhet av att arbeta agilt med Lean gör att du kommer att nå framgång som projektledare. Du som är van att samarbeta med andra i en internationell miljö kommer att ha extra goda förutsättningar att lyckas. Är du en prestigelös lagspelare så kommer du att trivas i gruppen och med ditt uppdrag som teknisk projektledare.



Vad erbjuder vi dig som teknisk projektledare?

Miljön på vårt kundföretag är verkligen rätt för dig som vill ha spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger vi på Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnätverk.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Som konsult hos oss på Adecco är du anställd i vår uthyrningsverksamhet och uthyrd till kund. Ersättning utgår mellan uppdrag.

Uppdraget förväntas starta omgående och pågå ca 6 månader.



Är du intresserad?

Då ska du söka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.



Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johanna Axelius via växel 013- 35 88 80



582 27 Linköping Sverige

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions