Hasznos linkek:

2011. december 18., vasárnap

Allas.ma: Informatika

Allas.ma
Informatika
Dec 18th 2011, 02:36

Vi söker för anställning i Adeccos uthyrningsverksamhet en initiativrik, kreativ och flexibel programmerare för uppdrag hos kund.



Personliga egenskaper
Vi söker dig som är kreativ, har ett öppet sinne och är ärlig. Du har lätt för att ta eget ansvar. För att fungera i teamet måste du även vara kommunikativ och social.

Kvalifikationer
Du har kompetens inom funktions- och objektorienterad programmering. Kunskap inom versionshanteringsprogram är ett önskemål. Erfarenhet av professionell SW design, realtidsprogrammering och realtids operativsystem är en merit men inte ett måste. Vi ser helst att du är civilingenjör eller högskoleingenjör. Kanske har du läst datavetenskapliga programmet, alternativt systemvetenskapliga. Har du arbetat med något av följande språk/verktyg är det en fördel:

· C/C++, Java

· Clearcase version control system

· Unix/Linux/RTOS

· Eclipse IDE and Eclipse Plug-in Development

· Datanätverk

· Real time systems, Embedded systems

· Signalprocessing

· Software architecture

· Agile methods

· Script språk, Pearl, Phyton, Ruby

Viktiga egenskaper är att du ska kunna arbeta både självständigt samt i grupp, vara en problemlösare samt bra på att kommunicera.

Ansökan

Välkommen med din ansökan på Adecco.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Andersson på tel. 072-741 16 16.


Vid tekniska problem kontakta kandidatsupporten på tel. 08-598 980 10. Öppettider: Mån-fre. 9.00- 12.00, 13.00- 16.30.



Adecco är världsledande inom bemanning och rekrytering. Bolaget finns i 60 länder över hela världen. Varje år jobbar ca 3 miljoner människor för Adecco. Adecco är registrerat i Schweiz och noterat på Swiss Exchange i Zürich och på Euronet Premier Marché i Paris. I Sverige är Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag med kontor över hela landet från norr till söder.
Förutom personaluthyrnings- och rekryteringstjänster erbjuder Adecco lösningar inom bland annat outsourcing, omställning, ledarskapsutveckling, kompetensutveckling, karriärrådgivning, utbildning och rehabilitering. För mer information besök www.adecco.se



You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions