Hasznos linkek:

2011. december 18., vasárnap

Allas.ma: Kontrolling vezető

Allas.ma
Kontrolling vezető
Dec 18th 2011, 02:36

Vill du vara en del av företagets lönsamhetsutveckling och bidra med din förmåga att analysera och förbättra? Då har vi på adecco en spännande tjänst som passar dig!



Hur ser din arbetsdag ut?



Du arbetar på huvudkontorets ekonomiavdelning som marknad och sortimentscontroller. Du ansvarar för att sammanställa och följa upp budgeten. Vidare arbetsuppgifter är att säkerställa en kalkylmodell för företagets egenproducerade och kompletterande produkter samt följa upp dessa på produktnivå, produktgruppnivå, sortimentsnivå och marknad. Vidare deltar du i projektarbeten som syftar till att förbättra löpande lönsamhet där dina förbättrings förslag utifrån resultaträkning kommer till uttryck. Du arbetar mycket med produktkalkylering och ditt arbete syftar till att kontinuerligt förbättra sortimentsutvecklingen, försäljningsledet och på lång sikt förbättra lönsamheten för hela företaget. Ditt arbete rapporteras vidare till bland annat ekonomidirektören och försäljningsdirektören. Företaget arbetar i movex affärssystem.



Vem trivs här?



Du har tidigare erfarenheter som controller och kan utan problem sätta dig in i de ekonomiska sammanhangen samt rapportering- och affärssystem. Som cevilekonom har du fördel och skapar bra förutsättningar för att lyckas i rollen som controller. Då du kommer samarbeta med personer både internt och externt är det viktigt att du känner dig komfortabel att kommunicera på både engelska och svenska i såväl tal som skrift.



Är du en positiv analytiker som arbetar självgående, men mer än gärna samarbetar med andra, kommer du att trivas i rollen.



Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos ett av våra kundföretag i Falköpingsområdet. Rekryteringen går via adecco och du startar omgående eller enligt överenskommelse.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Johanna Ekblom

Telefon: 0500 44 57 70


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions