Hasznos linkek:

2011. december 18., vasárnap

Allas.ma: Export ügyintéző

Allas.ma
Export ügyintéző
Dec 18th 2011, 02:36

Är du intresserad av en lärorik tjänst i en organisation där du har möjligheten att utvecklas? Vi på Adecco söker en exportassistent till ett företag som präglas av motiverande medarbetare och ett gott kamratskap.



Hur ser din arbetsdag ut?



Du kommer att arbeta i en organisation där dina arbetsuppgifter kommer att variera.

Som exportassistent skall du sammanställa offerter och regelbundet följa upp dessa. Du kommer att vara kontaktpersonen gentemot företagets exportkunder, agenter och distributörer från det att order läggs till att leverans och betalning sker. Som exportassistent kommer du att vara insatt i kund- och agentavtal. Du skall assistera exportchefen gällande pris- leveransfrågor, samt vara behjälplig med försäljningsstatistik och delta i prognosarbetet.

Du kommer att skicka ut nyhetsbrev till företagets kunder och vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning av mässor.



Vem trivs här?



Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt troligen någon relevant eftergymnasial utbildning. Du har sedan tidigare jobbat på en exportavdelning. För att trivas i rollen som exportassistent hos vår kund är du målinriktad, lönsamhetsorienterad och utåtriktad.

Som person är du positiv i dina säljsamtal till kunder och du kommunicerar problemfritt på både Svenska och Engelska. Meriterande är att du har andra språkkunskaper i tyska, franska eller spanska.

Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad och ordningsam. Du har även en god social kompetens, lätt att samarbeta med och sätter kunden i fokus.

Du har kunskaper i MS Office och har tidigare arbetat i något orderhanteringssystem



Vad erbjuder vi?



Låter detta intressant för dig är du varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande.

Du blir anställd som konsult i Adecco Sweden. Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande.

Är Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som du ansvarsfull, strukturerad och bra med kunder kommer du att trivas och lyckas i rollen som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Pernilla Dahlbäck Björk

Telefon: 0500 44 57 70


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions