Hasznos linkek:

2011. szeptember 18., vasárnap

Allas.ma: Kivitelezési mérnök

Allas.ma
Kivitelezési mérnök
Sep 18th 2011, 01:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Adecco söker omgående för Peabs räkning två projektledare/entreprenadingenjörer, inom områdena byggservice och nyproduktion.



Arbetsuppgifter: Hos Peab jobbar entreprenadingenjörer och kalkylingenjörer tillsammans med arbetscheferna och ansvarar för förfrågningsunderlag, kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning, både i anbudsskedet och i pågående produktion.



Kravprofil: Vi söker dig som har relevant utbildning inom bygg, alternativt har en gedigen arbetslivserfarenhet inom byggprojektledning. Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet.



Som person bör du vara noggrann och strukturerad och ha en förmåga att ge det lilla extra i en intensiv produktionsmiljö. Vi värdesätter god samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du har en känsla för service.



Tjänstens placering är Linköping men du kommer att ha hela Östergötland som arbetsfält.



Startdatum: Omgående. eller efter överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan redan idag.




Varaktighet: tillsvidare anställning hos kund.



Start datum: Omgående. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan redan idag.



Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår konsultchef
Johanna Anderssonpå 011-191838 eller johanna.andersson@adecco.se

60232 Norrköping Sverige

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions