Hasznos linkek:

2011. szeptember 18., vasárnap

Allas.ma: Adecco är världens största bemanningsföretag

Allas.ma
Adecco är världens största bemanningsföretag
Sep 18th 2011, 01:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.



För SECO TOOLs räkning söker Adecco en driven underhållschef.
Som underhållschef ansvarar du tillsammans med din underhållsgrupp för att nå avdelningens uppsatta mål med fokus på ständiga förbättringar. Genom optimering och styrning av förebyggande underhåll samt kontinuerligt underhållstöd kommer du att skapa tillförlitliga nyckelmaskiner och minimera driftstopp i produktionen. Du ansvarar även för externa serviceavtal samt planering och införskaffning av nödvändig utrustning.
I din roll kommer du att styra avdelningen mot uppsatta mål, ha personalansvar för underhållsgruppen samt utveckla det strategiska underhållsarbetet inom SECO. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara delaktig vid tester, nyinvesteringar och utprovningar av nya maskiner samt ansvar för fastighetsunderhåll och stödprocesser för produktion såsom olje-, lufttryck- och reningssystem.

Vi söker dig med teknisk utbildningsbakgrund och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har ledarerfarenhet och har gedigen erfarenhet av underhållsarbete.



Som person är du drivande, kan hantera olika situationer och har alltid en passion för det du åtar dig. Du är strukturerad, organiserad och van att göra prioriteringar utifrån satta mål. Du är bekväm i din roll som ledare och verkar för att sammansvetsa gruppen för att nå uppsatta mål.





Tjänstens placering är Norrköping.



Varaktighet: tillsvidare anställning hos kund.



Start datum: Omgående. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan redan idag.



Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår konsultchef
Johanna Anderssonpå 011-191838 eller johanna.andersson@adecco.se

60232 Norrköping Sverige






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions