Takarmány előállításával kapcsolatos folyamatok fejlesztése. Minőségbiztosítási feladatok meghatározása, ellenőrzése. A minőség stratégia megvalósítását támogató minőségügyi rendszerek (ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer, HACCP rendszerek) folyamatos fejlesztésére való javaslattétel, illetve azok megvalósításának koordinálása. A belső és külső auditálási rendszer működtetése, felügyelete. A fejlesztésre váró területek meghatározása elemzéseken, belső auditokon és ügyfél reklamációkon keresztül.
Végzettség: Agrár-, vegyészmérnöki, vagy élelmiszeripari mérnöki végzettség.
Szakmai tapasztalat: Takarmányipari területen szerzett min. 2-3 éves minőségbiztosítási vezetői tapasztalat.
Informatika: felhasználó szintű office ismeretek
Egyéb követelmény: Alapfokú angolnyelv-tudás (tanulási hajlandóság). Takarmány és élelmiszerbiztonsági ismeretek. Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség. Pontos és önálló munkavégzés. "B" kategóriás jogosítvány. Utazási hajlandóság.
Multinacionális cégnél szerzett tapasztalat. Vállalatirányítási rendszer használatában szerzett gyakorlat.
Minőségügy területre
Megjegyzés:
Munka jellege: Szellemi