Hasznos linkek:

2012. október 14., vasárnap

Allas.ma: Maketing, Média

Allas.ma
Maketing, Média
Oct 14th 2012, 01:37

Har du erfarenhet av rollen som Produktmarknadschef och söker ny utmaning i en teknisk och internationell miljö? Adecco har uppdraget för dig hos vår kund, ett globalt IT-företag med placering i Kista!



Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att få möjlighet att vara Produktmarknadschef för kundsegmentet "Small and Medium sized Business". Kundsegmentet inkluderar allt från det lilla enmansföretaget till företag med flera hundra anställda. Du kommer tillsammans med partners att hitta vägar för att öka försäljningen för denna kundgrupp, det är din utmaning! Som produktmarknadschef kommer du även att utbilda partners i hur de ska sälja företagets produkter, hjälpa partners förstå hur de kan utöka sin tjänsteportfölj samt stödja dem på evenemang gentemot kund. Vidare kommer du att ansvara för att presentera affärsvärdet med produkterna och kunna demonstrera dem, driva kampanjer mot kundsegmentet samt hitta nya vägar att marknadsföra produkterna för att nå kundgruppen.



Vem trivs här?
Du som har en kandidatexamen i Data/IT eller Ekonomi och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter har goda förutsättningar att lyckas bra i rollen! Vidare tycker du om att arbeta i en internationell miljö där du får möjligheten att använda din engelska dagligen. Du har ett tekniskt intresse och du har en vilja att förstå det tekniska.



Är resultatinriktad, kommunikativ och driven egenskaper som stämmer in på dig? Då kommer du trivas i rollen som Produktmarknadschef. Du är van att ha kommunikation utåt, både i tal och skrift, och du arbetar efter att uppnå ett så bra samarbete som möjligt. Vidare tycker du om att lära andra där du får utnyttja din pedagogiska sida och får saker och ting att gå framåt.



Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och väntas pågå tom sista juni 2013, eventuell möjlighet till förlängning finns. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Tjänsten är på heltid.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden ch rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på tel: 08-598 982 37 eller sofia.wigzell@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions