Hasznos linkek:

2012. július 15., vasárnap

Allas.ma: Diszpécser

Allas.ma
Diszpécser
Jul 15th 2012, 01:36

Hur ser din arbetsdag ut?
Som speditör kommer du att arbeta på en speditionsavdelning och exempel på arbetsuppgifter kan vara att ta emot beställningar på gods som skall skickas, boka transporter och övervaka transportflödet. Du har dagliga deadlines att arbeta mot så det gäller att du trivs i en miljö med tempo. I ansvaret ingår även hantering av olika transportdokument och att ha daglig kontakt med kunder och transportörer. Arbetet sker i en internationell miljö och du använder både engelska och svenska, i tal och skrift.



Arbetet är i huvudsak förlagt på kontorstid men eventuellt kan det ingå jourberedskap vissa perioder.



Vem trivs här?
För att axla rollen som speditör behöver du ha utbildning inom transport och spedition samt erfarenhet från spedition eller transportledning (exempelvis från praktik/LIA). Du har goda datakunskaper och gärna erfarenhet från affärssystem. Arbetsspråk är engelska och svenska och det krävs mycket goda kunskaper i såväl tal som skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö.



För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med och vara noggrann med detaljer. Vi tror även att du är en person som brukar arbeta strukturerat, att du trivs i att arbeta i team men även med att ha ditt eget ansvarsområde där du får arbeta självständigt och ta egna initiativ. Om du dessutom tycker om att ge service, att prioritera dina arbetsuppgifter och att arbeta i ett högt tempo, så är detta antagligen ditt drömjobb!

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och via "sök tjänsten här!"-knappen nedanVid frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Maria Lindquist 031-720 72 88.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions