Hasznos linkek:

2012. március 4., vasárnap

Allas.ma: Logisztika, szállítmányozás

Allas.ma
Logisztika, szállítmányozás
Mar 4th 2012, 02:36

Har du goda kunskaper inom leveransplanering och inser vikten av bra service och bra kundbemötande? Adecco har ett uppdrag för dig som leveransplanerare hos vår kund i Haninge!


Hur ser din arbetsdag ut?
Som Leveransplanerare ansvarar du för att samordna, uppdatera och kommunicera verksamhetens leveransplaner för våra kunder och underleverantörer. Vidare kommer du att ansvara för att ta fram gällande nyckeltal för transportörer och våra kunder samt vara behjälplig vid analyser och åtgärder av utfall. Det ingår även viss fakturering och ekonomisk uppföljning.
Du har stort kontaktnät med den interna produktionen men även med kunder och underleverantörer där du får användning av dina sociala och relationsskapande sidor.


Vem trivs här?
Har du en KY-utbildning inom transport eller logistik och hunnit skaffa dig goda kunskaper inom leveransplanering samt produktions- och lagerprocesser kommer du att passa bra in i rollen! Har du även hunnit skaffa dig praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer det underlätta i arbetet. Om du dessutom har ett intresse för och kunskap om vin- och spritbranschen snabbar det på inlärningsprocessen. Att du är en van datoranvändare och hanterar Officepaketet utan större bekymmer ser vi som en självklarhet.



Om du är en service- och kundorienterad person med förmågan att bemöta kunder och underleverantörer på ett professionellt och konsultativt sätt är det här jobbet för dig! Du trivs även med att stötta kollegor inom organisationen samt samarbetar mycket bra med andra och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Vidare är du duktig på att se samband och lösa problem som uppstår samt är kostnadsmedveten och administrativt lagd.


Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i april och väntas pågå tom mitten av augusti 2012. Tjänsten är på heltid. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Wigzell på 08-598 982 37.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions