Hasznos linkek:

2012. március 4., vasárnap

Allas.ma: Ipari munkás

Allas.ma
Ipari munkás
Mar 4th 2012, 02:36

Nu har vi på Adecco Student en möjlighet för dig som vill arbeta extra under studietiden.



Vad innebär jobbet?

Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder inom industri och logistik. Arbetstiderna kan variera och är allt från dagtid till kvällar, nätter och helger.



Vem trivs här?

Du kommer att trivas om du är arbetsvillig, prestigelös och flexibel. Har du truckkort A+B, körkort och tillgång till bil är det meriterande.



Vad erbjuder vi?

Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.



Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.



Mer information finner du på www.adecco.se.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Cecilia Edmark på telefon 013- 35 88 80

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10.


Välkommen med din ansökan!



582 27 Linköping

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions