Hasznos linkek:

2012. március 18., vasárnap

Allas.ma: Beszerző

Allas.ma
Beszerző
Mar 18th 2012, 02:37

Arbetsuppgifter:

Personen vi söker kommer att ansvara för koncernens ramavtal under en föräldraledighet under en period av sju månader. Du behöver inte själv göra några stora upphandlingar under denna tiden, men avsluta de processer som redan är igång. Under denna perioden kommer du att vara stöttad av en nära kollega samt resurser som är väl insatta i organisationen. Då kundföretaget använder SAP är det mycket meriterande. Goda kunskaper i Microsoft Excel värderas också högt.



Vem är du?

Som person är du självgående, noggrann och driftig samt har lätt för att samarbeta. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är målinriktad i ditt arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vidare har du ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper. Goda IT-kunskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Eftersom uppdraget är under en begränsad period med kort tid för introduktion krävs erfarenhet av liknande arbete sen tidigare. Du har sannolikt jobbat som operativ eller strategisk inköpare med fokus på avtalsteckning eller dylikt.


Vad erbjuder vi?

Som konsult hos oss på Adecco är du visstidsanställd i vår uthyrningsverksamhet och uthyrd till vår kund. I vår uthyrningsverksamhet är du alltid anställd på 100% om inget annat har angetts i annons eller meddelats på annat sätt.


Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av avtalsenliga försäkringar och företagshälsovård.



Är du intresserad?
Då ska du söka snarast. Tjänsten tillsätts omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår konsultchef
Mia Neander på 011-191834 eller mia.neander@adecco.se

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har vi ca 50 kontor och 6 000 anställda. Adeccos globala huvudkontor ligger i Schweiz och den totala omsättningen ligger på ca SEK 170 miljarder. Vi sysselsätter runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.



60232 Norrköping Sverige

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions