Hasznos linkek:

2012. március 18., vasárnap

Allas.ma: Är du fransktalande och vill arbeta

Allas.ma
Är du fransktalande och vill arbeta
Mar 18th 2012, 02:37

Är du fransktalande och vill arbeta som ekonomiassistent?



Vår kund söker nu en ekonomiassistent som kommer att arbeta med fakturering och kundreskontra, samt assistera en större ekonomiavdelning genom att bland annat svara på ekonomirelaterade frågor per telefon och mail. Du kommer kommunicera regelbundet fransktalande kunder.



Hur ser din arbetsdag ut?
Under en arbetsdag kommer du att arbeta med löpande bokföring och kundreskontra, skapa fakturor och göra diverse avstämningar av konton och lagersaldon. Du kommer vara del av ett team med internationellt fokus, där de flesta i teamet har ett extra språk utöver svenska och engelska. Fokus på avdelningen ligger på extern kommunikation och i det dagliga arbetet kommer du kontinuerligt ha kontakt med fransktalande kunder, framför allt per telefon. Andra vanliga arbetsuppgifter är att skicka ut brev till kunder vid leveransavvikelser, allmän administration och felsökningar i systemlistor.

Vem trivs här?

För att axla rollen som ekonomiassistent så ser vi att du har en ekonomisk utbildning, eventuellt har du läst ekonomi på gymnasiet eller har gått en YH/KY-utbildning. Du har dessutom ett stort intresse av att lära dig mer av praktiskt ekonomiarbete. För att du ska trivas tror vi att du är prestigelös och har tidigare erfarenhet av administrativt arbete/kundtjänst samt att du har ett stort eget driv och trivs med att ta eget ansvar. Enklare systemadministration förekommer ibland så en god datorvana är önskvärt. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att använda engelska och franska i arbetet, övrigt arbetsspråk är svenska. Tidigare erfarenhet av att arbeta i större internationella företag är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet inför hösten påbörjas omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch via "sök tjänsten här!"-knappen nedan. Vid frågor gällande tjänster är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Barkin, 031-725 45 26.

Vid eventuella frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions