Hasznos linkek:

2012. február 12., vasárnap

Allas.ma: Kutatás, fejlesztés

Allas.ma
Kutatás, fejlesztés
Feb 12th 2012, 02:35

Adecco är världens största bemannings och HR-partner. Våra verksamhetsområden är Recruitment, Outsourcing, Staffing Services och Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.



Adecco Life Science är ett affärsområde som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom alla områden av Life Science t ex så som F&U, Produktion, Kliniska prövningar och Marknad & Försäljning. Våra kunder finns inom hela Läkemedels- MedTech- och Biotech-industrin. Nu söker vi, för vår kunds räkning i Stockholm efter en konsult inom QA. Uppdraget är ett längre uppdrag som är tänkt att starta så fort som möjligt. Är du en av dem som vi söker?



Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta sedvanliga uppgifter inom Quality Assurance (QA). Vidare så kommer du även att vara ansvarig för samt hålla i företagets GMP- och GDP utbildningar.


Kvalifikationer
Du har en naturvetenskaplig bakgrund så som Civil ingenjör alt Apotekare och har arbetat några år inom QA. Erfarenhet av GMP styrt arbete ses som meriterande vidare så ses tidigare erfarenhet av att hålla i utbildningar som mycket meriterande. Goda kunskaper i engelska samt Officepaketet är också ett krav.


Personliga egenskaper
För att passa för denna tjänst så måste du vara självgående och kunna ta egna initiativ. Du måste kunna följa instruktioner och ta till dig information. Du måste vara mycket kvalitetsmedveten och förstå vikten av rutiner. Vidare så är flexibel, stresstålig och social egenskaper som passar in på dig.


Vad erbjuder Adecco dig?
Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till jobb som ofta aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Med varierande uppdrag skaffar du dig på kort tid en bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Då rekryteringen kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen så ber vi dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Har du frågor om uppdraget så är du välkommen att höra av dig till Emma Karlberg på telefonnummer: 08-59898125. Har annonsen fångat ditt intresse så är du välkommen att skicka in din ansökan via länken.






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions