Hasznos linkek:

2012. február 12., vasárnap

Allas.ma: Irodai adminisztráció

Allas.ma
Irodai adminisztráció
Feb 12th 2012, 02:35

Vill du arbeta på ett internationellt företag med högt i tak?
Nu söker vi en administrativ assistent till Ericsson vid Telefonplan.



Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som assistent på två avdelningar. Du kommer att arbeta bland annat med att skapa inköpsordrar och hantera fakturor. Du kommer också att arbeta med personaladministration, t.ex. beställa olika typer av roller samt ordna accesser och introduktioner för konsulterna.



Vem trivs här?
Du som har energi, är stresstålig och får saker & ting gjorda får en dynamisk och intressant arbetsplats. Om du är van att använda system eller har lätt för att lära dig kommer du att trivas. Du som är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt, är social med mycket god samarbetsförmåga får en intressant arbetsplats. För detta uppdrag krävs mycket goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Det är en merit om du har tidigare erfarenheter från Ericsson.

Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult inom Adecco Telecom Professionals och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adecco Telecom Professionals är ett affärsområde specialiserat på tjänster inom telecom branschen. Vi arbetar med såväl experter inom olika fackområden som nyutexaminerade specialister som snabbt sätter sig in i nya miljöer, förutsättningar och problemformuleringar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.


Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mary Cairns på tel: 08 587 512 78



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!






You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions