Hasznos linkek:

2012. január 8., vasárnap

Allas.ma: Vi söker erfarna ekonomiassistenter

Allas.ma
Vi söker erfarna ekonomiassistenter
Jan 8th 2012, 02:34

Vi söker erfarna ekonomiassistenter med SAP kunskaper för vår uthyrningsverksamhet i Lund och Malmö


Arbetsuppgifter
Hos våra uppdragsgivare kan du möta varierande arbetsuppgifter beroende på kund. Arbetsuppgifterna kan innebära hantering av kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, kontering och allmän ekonomiadministration. Även bokslut, löner, momsredovisning och löpande bokföring kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande med några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du bör ha god datorvana främst i MS Office-paketet samt så är det mycket mediterande om du har erfaranhet från SAP.



Som person är du glad och positiv med ett stort intresse för att arbeta med ekonomi. Du är noggrann, självständig och flexibel.



Att arbeta på Adecco
För att trivas som konsult på Adecco bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och jobbar via olika uppdrag som matchar din kompetens.


Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Välkommen med din ansökan!


Kontaktpersoner:
Sara Bülow (Lund)

Rekryteringskoordinator / Rekryteringsansvarig

046-270 36 07



Anders Lindsten (Malmö)

Kontorschef Finance and Legal

040 - 667 53 15

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions