Hasznos linkek:

2012. január 8., vasárnap

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Jan 8th 2012, 02:34

CAD ingenjör inom interiör sökes



Arbetsuppgifter

Som CAD ingenjör inom interiör kommer du att arbeta med alla komponenter tvärs sektionen med fokus på platskonstruktion. Du kommer att packa och verifiera konstruktion utförd av leverantör liksom att skapa förslag på konstruktion för att kunna vara vägledande i olika situationer. En stor del av arbetet handlar om att definiera och kommunicera krav på funktion och packning emot våra olika gränssnitt.

Arbetat utförs med Catia V5, Tce, PM och KDP.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning och med flera års erfarenhet av konstruktionsarbete inom interiör. För att passa för rollen trivs du i en utvecklingsmiljö med hög förändringstakt, har lätt för samarbete och trivs med att jobba i team. Du är initiativrik och duktig på att samordna och har lätt för att summera och rapportera muntligt och skriftligt.

För att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Vi uppskattar medarbetare med hög servicegrad och social förmåga. Är du rätt person med efterfrågade erfarenheter så hoppas vi på att hälsa dig välkommen till oss på Adecco Engineering & Technical.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Arnljung på 031- 720 72 03. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du registrerar din ansökan omgående eller senast 15 januari. Välkommen med din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions