Hasznos linkek:

2012. január 8., vasárnap

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Jan 8th 2012, 02:34

Produktionstekniker sökes till Adecco Engineering & Technical



Arbetsbeskrivning

Som produktionstekniker kommer du att leda och utveckla produktionstekniskt arbete för att effektivisera och förbättra produktionen liksom att ansvara för att ta fram program och beredningar för nya och ändrade produkter. Du kommer ha skriftlig och muntlig kontakt med kund och leverantör i produktfrågor, delta aktivt i flödesmöten och vara mätteknisk support vid uppmätningar som utförs av operatör.



Kvalifikationer

CNC

Offertframtagning och kalkyler

Förbättringsarbete avseende bland annat ställtider och resurstillgänglighet



Vi söker dig som har erfarenhet från produktion sedan tidigare. Antagligen är du utbildad högskoleingenjör alternativt gymnasieingenjör med några års arbetserfarenhet. Som person är du driven, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du skall kunna samarbeta och ha kontakt med såväl kunder som anställda på företaget. Meriterande är att vara bekant med olika Lean- verktyg.



Ansökan
Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Arnljung på tel 031-720 72 03. Då urvalet sker löpande önskar vi din ansökan snarast, dock senast 17 januari. Ansök via adecco.se.

Adecco Engineering & Technical söker ständigt efter duktiga och drivna ingenjörer och teknikspecialister till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen. Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions