Hasznos linkek:

2012. január 15., vasárnap

Allas.ma: Levéltáros/Irattáros

Allas.ma
Levéltáros/Irattáros
Jan 15th 2012, 02:34

Har du tidigare arbetat med arkivering och vill bredda din erfarenhet?


Då kan detta uppdrag vara av intresse för dig! Uppdraget ska påbörjas omgående och du börjar med att arbeta i Uppsala de 6 första månaderna. Uppdraget är inom vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Adecco och arbeta som uthyrd konsult.




Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta i en statlig myndighet, där dina arbetsuppgifter blir att ordna och förteckna äldre arkivhandlingar. Du kommer att hantera konfidentiell information, och därför kommer sökanden att genomgå en särskild säkerhetsprövning och registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (1996:627).

De 6 första månaderna kommer du att arbeta i Uppsala, därefter förväntas du att arbeta i Västerås och Eskilstuna. Det är en fördel om du har körkort B och tillgång till egen bil. Tjänsten är på heltid, kontorstid.



Vem trivs här?
För att trivas i din roll som arkivarie hos den statliga myndigheten är det viktigt att du har en utbildning i arkivvetenskap på minst 60p (tidigare 40p). Det är lika viktigt att du tidigare har arbetat med arkivering. Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.



Som person förväntas du att vara noggrann, självgående och kan prioritera, du har god förmåga i både kommunikation och samarbete. Du är en person som trivs med att arbeta strukturerat och som har lätt för att sätta sig in i nya arbetsuppgifter.



Vad erbjuder Adecco?
Adecco erbjuder dig via detta uppdrag möjligheten att få arbeta i en statlig myndighet. Detta är ett längre uppdrag där du får möjlighet att arbeta i tre olika städer och på så sätt breddar du din erfarenhet inom arkivering.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda.
Mer information om Adecco finns på www.adecco.se



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta
Rekryteringsansvarig Zinu Kamaly, zinu.kamaly@adecco.se, 018-65 33 14


Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions