Hasznos linkek:

2012. január 15., vasárnap

Allas.ma: Konsultchef/Rekryteringsansvarig

Allas.ma
Konsultchef/Rekryteringsansvarig
Jan 15th 2012, 02:34

Konsultchef/Rekryteringsansvarig till Adeccos Arvikakontor





Adecco är världsledande inom bemanning och rekrytering. Bolaget finns i fler än 60 länder över hela världen. Varje år jobbar ca 3 miljoner människor för Adecco. I Sverige är Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag med kontor över hela landet från norr till söder. Förutom personaluthyrnings- och rekryteringstjänster erbjuder Adecco lösningar inom bland annat outsourcing, omställning, ledarskapsutveckling, konflikthantering, kompetensutveckling, karriärrådgivning, utbildning och rehabilitering.



Adecco expanderar i Arvika och behöver därför utöka med ytterligare en Konsultchef/Rekryteringsansvarig till Adeccos kontor i Arvika.



Arbetsbeskrivning



Som konsultchef/Rekryteringsansvarig på Adecco i Arvika kommer du att arbeta med att bemanna uppdrag från våra kunder, främst på kollektivsidan. Du har fullt personalansvar för dina konsulter vilket innebär en stor del personaladministration och att arbeta med HR-frågor. Koordinering mellan kund, uppdrag samt kandidat/konsult tillhör ditt dagliga arbete där du har ansvar för dina konsulters uppdrag och utveckling. Arbetet innebär också att hitta kandidater till uppdrag. I denna process ingår kandidatattraktion, annonsering, urval, intervjuer, matchning samt presentation av kandidater till kund. I ditt arbete ingår kundkontakter i form av utveckling av befintliga kontakter, men även säljarbete mot nya kunder kan förekomma.



Dina kvalifikationer

- Högskoleutbildning inom Personal och arbetslivsfrågor programmet eller motsvarande

- Tidigare erfarenhet av att arbeta med personaladministration och HR - frågor

- Tidigare erfarenhet från Bemanningsbranschen är meriterande

- God datorvana

- Körkort och tillgång till egen bil är ett krav



Personliga egenskaper

För att klara rollen som konsultchef skall du vara kvalitetsmedveten och drivas av att arbeta med kund och personalfrågor. Du ska trivas med ett högt arbetstempo, ta eget ansvar och arbeta mot uppsatta mål. Då rollen är komplex krävs det att du är engagerad, positiv, har hög kapacitet och trivs med både praktiskt och administrativt arbete. Det är också viktigt att du är prestigelös, flexibel, lojal och driven. Då vi är ett glatt gäng uppskattar vi humor och att du har passion för det du gör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
Provanställning 6 månader

Placeringen är på Adeccos kontor i Arvika, Korpralsvägen 1, men du kommer även delvis att arbeta ifrån Adeccos kontor som finns placerade ute hos en utav våra kunder.

Är du intresserad?
Då ska du söka tjänsten direkt då rekryteringsprocessen startar omgående. Sista ansökningsdag är 31 januari, men tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdagen.
Ansökan sker genom att du registrerad dig på adecco.se och söker tjänsten därefter under lediga tjänster Värmland.

Glöm inte att bifoga CV och personligtbrev, samt referenser.


Kontakt Adecco
Vid problem med registrering av CV och personligt brev kontakta:
Adeccos CV - support, Martina Lasomé på 08 - 598 980 10

Vid frågor kring tjänsten kontakta:

Kontorschef, Ove Spiik, 0570 - 757 480







You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions