Hasznos linkek:

2012. január 1., vasárnap

Allas.ma: Igazgatói asszisztens

Allas.ma
Igazgatói asszisztens
Jan 1st 2012, 02:37

Vill du arbeta i en internationell miljö som sekreterare med många ansvarsområden?

Vi på Adecco ger dig möjlighet att på Karolinska Institutet arbeta i en spännande miljö och med olika ansvarsområden.

Institutionen för mikrobiologi, tumör- och cellbiologi (MTC) bedriver forskning och
undervisning inom immunologi, infektion och cell- och tumörbiologi. MTC är
belägen på Karolinska Institutet, Campus Solna, och är en internationell miljö.

Hur ser din arbetsdag ut?
I ditt vardagliga arbete är det varierande arbetsuppgifter som är under ditt ansvar. Du ska vara prefekten behjälplig med diverse sekreteraruppgifter så som planering inför möten, ansvarig för kalender, posthantering och hantering av fakturor och reseräkningar. Du hanterar även arkivet och diarieför. Ansvara för att ta fram PowerPoint presentationer, koordinera konferenser och andra evenemang. Du kommer även att ingå och leda olika projekt inom ramen för institutionens administration. Kontaktperson för forskargrupper, övriga medarbetare och externa besökare. Ansvara för övriga administrativa och serviceinriktade tjänster såsom ansvara för intern rapportering av bisysslor.

Vem trivs här?
Du som trivs här har flerårig erfarenhet av administration och service och även arbetat nära någon som sekreterare. Har du dessutom högskoleutbildning eller erfarenhet av arbete vid universitet/högskola är du som gjord för denna roll. Som sekreterare har du många sociala kontakter med människor med olika bakgrund och nationalitet och skall därför ha god kommunikationsförmåga i svenska och engelska. Du som tycker om att arbeta självständigt och planera det dagliga arbetet kommer att finna en naturlig plats här!

Vad erbjuder vi?
Du blir anställd som konsult inom Adecco Sweden AB och hyrs ut till kund. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå till sommaren 2012 med möjlighet till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Cilla Orban tel: 08 598 981 54.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatcenter på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions