Hasznos linkek:

2012. január 22., vasárnap

Allas.ma: Értékesítési asszisztens

Allas.ma
Értékesítési asszisztens
Jan 22nd 2012, 02:36

Vill du arbeta med en spännande, snabbväxande och ny teknik? Vi söker dig som vill arbeta med säljstöd inom en internationell organisation.



Vår kund inom fordonsindustrin söker nu en person som kommer att vara en del av ett högt motiverat och engagerat team där produkter tjänster och processer kontinuerligt kommer att utvecklas.



Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta som säljstöd för produkter inom ett visst snabbväxande område. Det huvudsakliga syftet med rollen är att maximera produkternas försäljning och kundtillfredsställelse vilket uppnås genom att samarbeta med bolagets olika funktioner. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att administrera kundorder, service, stödja försäljning med dokumentation, undersöka marknader, uppdatera priser, hantera fakturering och diverse försäljningsrapporter. Du kommer att arbeta med att kontinuerligt förbättra, hantera och uppdatera processer mellan avdelningarna order, leverans, återköp och ekonomi vilket innebär att uppdatera processbeskrivningar, checklistor, dokument eller krav på IT-system. Du kommer att få stöd från olika källor och avdelningar.




Vem trivs här?

Vi söker dig som är intresserad av att jobba hårt och se denna tjänst som en möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, samtidigt som du förstår vikten av rutinarbete. Du har ett effektivt och noggrant arbetssätt, samtidigt som du lätt kan sätta sig in i nya situationer. Vi ser att du har en ekonomisk utbildning och trivs med att arbeta med siffror. Du har en positiv inställning och har tidigare arbetat administrativt. Då engelska är koncernspråk är det viktigt att du behärskar det obehindrat. Du kommer att erbjudas en anställning inom vår uthyrningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.



Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi börjar omgående med rekryteringsarbetet och vår kund vill att du ska kunna börja arbeta i början av februari. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seoch via "sök tjänsten här!"-knappen nedan.



Vid frågor angående processen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Sandra Lindberg, 031-725 45 07 eller sandra.lindberg@adecco.se.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions