Hasznos linkek:

2012. január 15., vasárnap

Allas.ma: Értékesítés

Allas.ma
Értékesítés
Jan 15th 2012, 02:35

Söker du nya utmaningar inom området inköp och logistik? Vi på Adecco kan nu erbjuda dig en möjlighet att få arbeta som materialplanerare på ett internationellt företag i Trollhättan. Du kommer att vara anställd som konsult för Adecco.



Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta i en grupp om tio personer varav fyra kollegor har samma arbetsuppgifter som dig. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara materialplanering, leveransbevakning, orderläggning och fakturahantering samt att ha kontakt med leverantörer i såväl Sverige som utomlands där du har eget ansvar för dina leverantörer. Mycket kontakt sker även med kollegor och produktionspersonal. I arbetsuppgifterna ingår också att besöka leverantörer, och hålla i kvartalsmöten samt göra sammanställningar och avstämningar. Uppdraget är på heltid och startar omgående med placering i Trollhättan.



Vem trivs här?
Du som har jobbat inom industri eller produktion samt har erfarenhet av materialplanering eller inköp kommer att passa bra in i rollen. Det är meriterande om du har flödeserfarenhet samt om du har erfarenhet inom området inköp och logistik. Utbildning inom området är ett plus, men erfarenhet värderas högre. Har du kunskaper i SAP R3 är det meriterande. Att du har mycket goda kunskaper i engelska tal och skrift är en förutsättning för att du ska klara av arbetet samt att du har körkort då resor i tjänsten förekommer.

Är du som person drivande och utåtriktad samt har förmågan att kommunicera med personer på olika nivåer kan du vara rätt person. Är du dessutom relationsbyggande och har en god samarbetsförmåga gentemot både kunder, leverantörer samt kollegor kommer du att passa bra in i rollen som materialplanerare. Du är serviceminded och trivs med att ta eget ansvar. Din goda förmåga att arbeta självständigt och din skicklighet gällande att prioritera det som är viktigast för stunden kommer att komma väl till pass.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Emma Johansson på tel: 0520-474752 eller emma.johansson@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.


Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions