Hasznos linkek:

2012. január 22., vasárnap

Allas.ma: Egészségügy

Allas.ma
Egészségügy
Jan 22nd 2012, 02:35

Nu behöver vi på Adecco Medical & Science distriktsläkare till välfungerande vårdcentraler i Gävleborg för både kortare och längre hyruppdrag under våren 2012 och framåt.



Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral.



Erfarenhet
Specialist i allmänmedicin alternativt leg läkare med god erfarenhet från primärvård. Erfarenhet av journalsystem Profdoc Journal III och/eller PMO är önskvärd men inget krav.



Personliga egenskaper
För att arbeta som konsult bör du vara positiv och flexibel. Du har en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.



Att jobba som konsult via Adecco
Beroende på vad du vill och kan ger vi dig möjligheten till intressanta uppdrag hos attraktiva kunder, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Konsultrollen kommer att ge dig många nya erfarenheter, spännande inblickar i olika verkligheter och ett ständigt växande kontaktnät.



Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?
Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt. Behovet är omgående. Ansökan sker genom att du mailar lakarbemanning@adecco.se, alternativt skicka intresseanmälan via följande länk: http://www.adecco.se/pages/template01.aspx?PID=431



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta:
Rekryteringsansvarig Camilla Eriksson på tfn: 031 -725 45 18 alternativt
e-post: camilla.eriksson@adecco.se



Vi ser fram emot just Din ansökan!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions