Hasznos linkek:

2011. december 18., vasárnap

Allas.ma: Igazgatói asszisztens

Allas.ma
Igazgatói asszisztens
Dec 18th 2011, 02:36



Vill du ha en arbetsdag på ett stort internationellt företag som och främjar framåtanda och struktur? Vi på Adecco, Office & HR, ger dig möjligheten att utvecklas och få dina idéer genomförda.



Hur ser din vardag som sekreterare ut?

Som sekreterare kommer du att tillhöra en avdelning inom Astra Zeneca där du kommer att agera support åt en eller flera chefer med varierande ansvar och arbetsuppgifter med inriktning mot administration. Tjänsten som sekreterare och tillika administratör är på heltid med start i början på januari till juni, med trolig förlängning.



Vem trivs här?

Har du en eftergymnasial utbildning och tidigare arbetat i minst 3 år som administratör/ sekreterare på ett stort internationellt företag kommer du känna dig trygg på din nya arbetsplats där du även har stor möjlighet att utvecklas och ta nya kliv. Detta är dessutom något som uppskattas av arbetsgivaren. Känner du dig bekvämt med att uttrycka dig på engelska, såväl i tal som skrift, samt har goda kunskaper inom Officepaketet kommer du snabbt in i dina nya arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat på Astra Zeneca och är insatt i företagets interna system och rutiner är detta mycket meriterande men inget krav.



Upplever du dig själv driven, proaktiv och självständig i ditt arbete kommer du att trivas ypperligt här. Är du dessutom noggrann, strukturerad och har en hög känsla för service kommer du att känna igen dig bland dina kollegor. Som tidigare nämnt uppmuntrar företaget att du själv vill utvecklas och testa nya arbetsgivare så här finns stora förbättringsmöjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid dina personaliga egenskaper.



Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Du blir anställd som konsult på Adecco och blir uthyrd till Astra Zeneca. Adecco kan även erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Ansökan

Du är välkommen att ansöka så snart som möjligt, intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Ansök till tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.seför att därefter ansöka.



Vid frågor rörande rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringsansvarig Kristian Andersson på telefon 031 725 45 09.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.





Välkommen att söka!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions