Hasznos linkek:

2011. december 18., vasárnap

Allas.ma: Bank és biztosítás

Allas.ma
Bank és biztosítás
Dec 18th 2011, 02:36

Vill du vara med och utveckla verktyg och processer som bidrar till förbättringar på företagets ekonomiavdelning? Då har vi på adecco en spännande tjänst som passar dig!



Hur ser din arbetsdag ut?



Du kommer att arbeta på huvudkontorets ekonomiavdelning i en organisation där din kreativitet och förmåga att arbeta målinriktat kommer till användning. Som kreditansvarig kommer du ansvara för konditionen av kundreskontrorna för 8 fokusmarknader. Din roll blir att skapa bättre verktyg för uppföljning och indrivning av hela koncernens kundfodringar samt utveckla och tydliggöra processägandet vid kreditförfarandet. I början kan det förekomma en del operativa arbetsuppgifter som innefattar arbete inom kundreskontran och du kommer även ansva för att utreda eventuella obetalda fakturor.



Vem trivs här?



Du har tidigare erfarenheter av ekonomiarbete och kan utan problem sätta dig in i de ekonomiska sammanhangen. Med fördel har du även en akademisk bakgrund som skapar bra förutsättningar för rollen som kreditansvarig. Då du kommer samarbeta med personer både internt och externt är det viktigt att du känner dig komfortabel att kommunicera på både engelska och svenska i såväl tal som skrift, du har gärna arbetat internationellt tidigare för att styrka detta.



Är du en positiv analytiker som arbetar självgående, men mer än gärna samarbetar med andra, kommer du att trivas i rollen som kreditansvarig. Tjänsten är ny och det är viktigt att du är lyhörd och samarbetsvillig..



Vad erbjuder vi?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos ett av våra kundföretag i Falköpingsområdet. Rekryteringen går via adecco och du startar omgående eller enligt överenskommelse.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



För frågor är du välkommen att ta kontakt med Adecco, Skövde: Johanna Ekblom

Telefon: 0500 44 57 70


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions