Hasznos linkek:

2011. november 7., hétfő

Allas.ma: SECURITY ARCHITECT

Allas.ma
SECURITY ARCHITECT
Nov 7th 2011, 01:40

Nemzetközi szoftvergyártó cég budapesti részlege. Átlagosan kéthavonta 1-1,5 hétre külföldre utazik.

A leendő kolléga felelőssége, hogy a szoftver fejlesztések támadások elleni védettségét biztosítsa a teljes életciklus során. Az iparági sztenderdeknek megfelelően útmutatókat dolgoz ki a fejlesztőknek. Oktatja a fejlesztőket és a QA munkatársakat a biztonságos tesztelés technikáira. Támadási modelleket állít fel és együttműködik az üzleti döntéshozókkal a megoldások felállításában. Biztosítja ügyfeleink számára is a biztonsági oktatásokat.

Egyetemi műszaki felsőfokú. Programozó- matematikus, informatikus.

Min. 3 év komplex .net szoftverfejlesztésben, valamint 3 év security architect vagy vezető fejlesztő pozícióban eltöltött gyakorlat. Gyakorlati tapasztalat a security életciklus folyamatában ( pl: Microsoft Security Development Lifecycle). Microsoft technológiák ismerete.

Felőfokú, közel anyanyelvi szintű nyelvtudás elengedhetetlen a folyamatos telefonos és személyes kapcsolattartáshoz a cégcsoport részlegeivel.

Jó time-management képesség, kiváló kommunikációs és szervező készség. Kiváló prezentációs készség a csoport és a vevők felé. Vezetői készségek, projekt menedzsment ismeretek. Ismeri az üzleti folyamatok és a döntéshozatal gyakorlatát.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions