Hasznos linkek:

2011. október 9., vasárnap

Allas.ma: Technikus

Allas.ma
Technikus
Oct 9th 2011, 01:39

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.




Adecco Umeå söker nu en kvalitetstekniker för uthyrning till kund.



Arbetsuppgifter

Rollen som kvalitetstekniker handlar om att optimera företagets produktionsprocess och interna flöden, förkorta genomloppstider, med målsättning att förbättra kvaliteten samt produktiviteten.
I arbetsuppgifterna kommer det även att ingå analyser av ledtider, arbetssätt och arbetsmiljö. Du kommer att driva förbättringsarbeten och kontinuerligt följa upp och utveckla produktionsprocessen med dess tillhörande stödfunktioner. Därtill kommer du att få driva projekt inom Lean och även ansvara för kvalitetsdokument och internrevision.



Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant grundutbildning med inriktning mot produktion samt arbetat några år med Lean och ISO eller i en organisation som aktivt arbetat med ständiga förbättringar. Begrepp som Lean Manufacturing, Kaizen, Six Sigma, 5S och ISO 9001/ISO-TS:16949 ska vara välbekanta för dig. Du har erfarenheter av produktionsprocesser, flöden och processutveckling samt av tillverkande industri. Det ses som meriterande om du har erfarenheter från fordonsindustrin.

Ansvarstagande och idéskapande egenskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, ambitiös och driven. Du bör trivas med att arbeta självständigt likväl som i grupp samt kunna fatta egna beslut.



Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden



Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.seoch ansöker därifrån.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Konsultchef Jeanette Andersson tel: 072 741 16 16.


Vi tar inte emot ansökningar via epost.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!







You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions