Hasznos linkek:

2011. szeptember 18., vasárnap

Allas.ma: Műszaki területek

Allas.ma
Műszaki területek
Sep 18th 2011, 01:36

Ingenjörer med inriktning el/elektronik sökes till Adecco Engineering & Technical



Vill du arbeta med den senaste tekniken inom produktutveckling där mycket spännande händer på området för att nå framtida egenskaper och kundkrav? Har du en bakgrund inom el/elektronik, inbyggda system, provning eller liknande? Vi söker dig som har du erfarenhet av något/några av följande:



- CAN / CANalyzer

- Matlab / Simulink

- Elektra

- INCA – PC

- C / C++



Är du en driftig lagspelare som har lätt för att smälta in i olika arbetsgrupper och är sugen på nya utmaningar? Är du utbildad Civil- eller högskoleingenjör och är driven, kreativ och strukturerad?



Då vill hälsa dig välkommen med din ansökan till oss. Vi söker nu dessa kompetenser till vår kund inom fordonsindustrin.



Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Arnljung på 031- 720 72 03. Skicka din ansökan genom att registrerar dig på vår hemsida omgående. Sista ansökningsdag är den 25 september.



Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Adecco Engineering & Technical söker ständigt efter duktiga och drivna ingenjörer och teknikspecialister till vår konsultverksamhet för längre uppdrag hos våra kunder främst inom fordonsindustrin och telecombranschen. Som specialistkonsult hos oss får du möjlighet att växla mellan olika uppdrag och möter på så sätt ständigt nya utmaningar och kan skapa dig ett värdefullt kontaktnät.


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions