Hasznos linkek:

2011. szeptember 25., vasárnap

Allas.ma: Értékesítés szervező

Allas.ma
Értékesítés szervező
Sep 25th 2011, 01:37


Hur ser din arbetsdag ut?



Som säljare på Mecs AB är din främsta uppgift att arbeta med nykundsbearbetning och aktiv försäljning. Du kartlägger marknaden och kontaktar nya kunder för att diskutera deras marknadsföring i Mecs produktportfölj. Du blir del i ett professionelt och framgångrikt team. Här kommer du att ha eget kund-och resultatansvar.



Vem trivs här?

Är du positiv, driven och inspirerande? Vill du prestera och älskar utmaningar? Då kommer du att trivas här! Du som väljer dina affärer och har naturlig fallenhet för att ringa nya kontakter och skapa relationer kommer att passa in i miljön.



Vad erbjuder vi?


En utmanande roll men högsta kundfokus. Del i en kraftfull organisation med inspirerande individer där alla drar åt samma håll.
Du kommer att sälja hela Mecs portfolio som håller högsta kvalitet. Mecs är en webb- och reklambyrå, som skapar produkter och tjänster för intern och extern kommunikation. De lägger stor vikt vid relationer och är lyhörda för uppdragsgivarens behov och mål. Mecs verksamhet bygger på flexibilitet med spetskompetens inom:


• Reklam och tryckt media
• Webb- och systemlösningar
• Rörliga media

Det är en trevlig och dynamisk miljö som stärker din naturliga fallenhet att göra affärer. Är du en erfaren säljare som är hungrig och har många ogjorda affärer?

Välkommen med din ansökan!




Anställning hos Adecco för uthyrning till kund. Goda möjligheter för anställning hos kund i ett senare skede.



Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.



Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Mer information om Adecco finns på www.adecco.se





Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas snarast därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och söker därifrån.





Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Madeleine Neidert på tel: 035-2608520



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.





You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions