Hasznos linkek:

2011. szeptember 18., vasárnap

Allas.ma: Értékesítés szervező

Allas.ma
Értékesítés szervező
Sep 18th 2011, 01:36

Adecco är världens största bemanningsföretag och HR-partner. I Sverige har Adecco ca 50 kontor och 5000 anställda. Globalt så sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag och ger ca 3 miljoner människor jobb under ett år. Våra verksamhetsområden är uthyrning, rekrytering, outsourcing och karriärutveckling. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.



Säljkonsulter sökes!



Uppdraget
För kunds räkning söker vi säljkonsulter till kund i Örebro. Du kommer att via telefon presentera projektet Noll tolerans mot mobbning bland företag och kommuner i Sverige. Med stöd av finansiärer kan Sveriges skolor få gratis undervisning kring mobbing. Läs mer om projektet på www.nolltolerans.org



Uppdraget kommer att tillsättas omgående och inledas med 6 månaders inhyrning. Därefter finns möjlighet till övertag av kund. Arbetstider är vardagar från 08.00-16.30. Du sitter i ett eget arbetsrum.



Du kommer att få produktutbildning och en introduktion i försäljning vid start samt möjlighet till fortlöpande coachning.



Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse av försäljning. Du är en positiv och social person som är kommunikativ och inlyssnande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är tävlingsinriktad, driven och uthållig. Tidigare arbetserfarenhet inom försäljning och service är meriterande.



Lön
Fast grundlön + provision.



Vad Adecco kan erbjuda dig
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.



Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.



Ansökan
Ansök så snart som möjligt, dock senast 110921. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.



Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Mikael Löfstrand på tel: 019-760 71 09.



Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.



Välkommen att söka!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions